2017 Design Awards Recipients|


Architect: Architects hanna gabriel wells

Project Location: San Diego, CA

Description: A new training center bookends an open air exercise courtyard connected to an exhisting building. Sturdy tilt-up concrete walls enclose a well day lit strength and conditioning area. Playful shadows from the concrete reliefs on the façade, rhythmic placement of the windows and the articulated sloped roof suggest the kinetic character of the facility. A bio-swale moat collects the rain delivered through open-face downspouts, from which the movement of water can be observed. Large overhead doors connect the courtyard to the training center and provide fresh air ventilation.

AIA California
AIA California
Celebrating over 75 years of service, the AIA California actively promotes the value of design and advocates for the architectural profession. AIA CA is an association of 11,000 dedicated and passionate members who share a commitment to design excellence and livability in California’s natural and built environments.

Comments are closed.

We use cookies to personalize content, to provide social media features and to analyze our traffic.
By continuing to use this website, you consent to the use of cookies.